Spring naar inhoud
logo

Rijnstraat groene verblijfsstraat

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@inderijnmoetjezijn.nl

Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden!

Ik ben geen bewoner van de Rijnstraat, maar wil wel graag ideeën of mijn mening geven. Kan dat?

Ja, dat kan. Iedereen mag een idee geven dat bedoeld is voor deze straat of haar bewoners. De bewoners van deze buurten bepalen uiteindelijk welke ideeën er in hun buurt worden uitgevoerd.

Ik ben niet zo handig met computers. Kan ik ergens hulp krijgen?

Je kunt op maandag t/m vrijdagochtend terecht in het Huis van de Wijk op de Rijnstraat 115. Daar zijn medewerkers beschikbaar om je te helpen met jouw ideeën of opmerkingen. Bel naar 020 820 44 92 of kijk op www.huisvandewijkrivierenbuurt.nl

Ik heb een idee ingediend, maar ik wil het graag wijzigen. Kan dat?

Je kunt je plan aanpassen zolang er nog geen argument (voor of tegen) of like op is uitgebracht. Om jouw plan aan te passen moet je ingelogd zijn met het e-mailadres waarmee je je plan hebt ingestuurd. Is er al wel op het plan gereageerd, maar wil je toch nog wat aanpassen? Mail jouw vraag dan naar info@inderijnmoetjezijn.nl en dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

De site werkt niet. Waar moet ik dit melden?

Het spijt ons dat je niet op de site kunt of dat bepaalde onderdelen niet werken. We willen dit natuurlijk snel oplossen. Graag ontvangen wij een email via info@inderijnmoetjezijn.nl met daarin een korte uitleg waar het mis gaat en eventueel met een screenshot of de URL van de pagina waar het over gaat.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren